Welkom! Hier vind je organisaties, verenigingen en initiatieven die voor jou als inwoner van Barendrecht van belang kunnen zijn. Denk aan sportclubs en culturele verenigingen. Maar ook vind je op deze plek organisaties waar je terecht kunt op het gebied van bijvoorbeeld zorg & welzijn, onderwijs, wonen, vrijwilligerswerk, geldzaken.

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

Samen dingen doen

Creatief, sportief, in de natuur, het kan allemaal! Wil je iets nieuws leren? Of wil je nieuwe mensen ontmoeten, bijvoorbeeld voor een goed gesprek of gewoon gezelligheid? Er is veel mogelijk!

Lekker in je vel

Soms weet je niet hoe je dingen in je leven moet aanpakken. Het kan zijn dat je sociale contacten lastig vindt. Wil je een positieve verandering aan je leven geven of iets voor een ander doen? Hier vind je organisaties die je hiermee kunnen helpen.

Dagelijks leven

Er gaat veel goed in je leven maar soms kun je wat ondersteuning gebruiken. Het is dan goed om (op tijd) hulp te vragen. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over geld, werk, zorg of andere zaken waar je niet uitkomt.

Kwaliteit van leven

Af en toe heb je hulp nodig om fijn te kunnen (blijven) leven. Hulp van organisaties of mensen waar je met vragen terecht kunt, of waar je advies of hulp kunt krijgen. Bijvoorbeeld over je kinderen en opvoeden of over zelfstandig blijven wonen.

Fit en gezond

Wil je gezonder leven, meer bewegen of gezonder eten? Zoek je een sportvereniging voor je kinderen? Heb je andere vragen over je gezondheid? Dan kun je hier allerlei organisaties, verenigingen en zorgverleners vinden die jou kunnen helpen met gezondheid.

Betekenisvol leven

Iedereen zoekt in zijn leven iets van betekenis. Voor de een is dat iets doen voor anderen, bijvoorbeeld via vrijwilligerswerk. Een ander vindt steun en waarde in het geloof. Als je samen met anderen de wereld een beetje mooier wilt maken, kijk dan hier.

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

Populair

Erasmus Bewindvoering streeft naar maatwerk, ruime aandacht en snelle uitvoering van haar dienstverlening.
In Barendrecht zijn diverse wijkteams actief. Als u informatie, advies en/of ondersteuning nodig heeft op het gebied van opvoeden, welzij...
Wij helpen jongeren naar school, werk en wat zij het allerliefste willen doen. Dit doen wij door jou persoonlijk te begeleiden en trainin...
De Beuk is hèt poppodium van Barendrecht. De Beuk is een organisatie die volledig wordt onderhouden door vrijwilligers.
Een schoon en leefbaar huis, dát wil iedereen graag. En als het even kan, doet u het helemaal zelf. Maar soms staan lichamelijke klachten...